Vacature

Wij zijn op zoek naar een:

LEERKRACHT

groep: 4/5 of 5/6

WTF 0.6

Wat ga je doen?

De Ceder is volop in ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar een talentvolle collega. Jij zorgt voor structuur in de klas en daarbij bied jij de leerlingen een veilige haven. Jij bent pedagogisch en didactisch onderlegd en hebt behoefte jezelf te ontwikkelen en verder te professionaliseren in kennis en vaardigheden die behoren tot het vak. Je denkt mee over de schoolontwikkeling en het professionaliseren van de organisatie. Initiatief en eigen verantwoordelijkheid worden gewaardeerd.

 

Wij bieden jou:

Een uitdagende werkplek met voldoende ruimte voor ontwikkeling

Een fijn team met verschillende specialismen Ruimte voor inbreng en inzet van eigen talent Coaching en ondersteuning

Een school in beweging Inschaling in overleg

Aanstelling i.i.g voor de duur van een jaar binnen Stichting Penta.

 

Stichting Penta

Stichting Penta is een innovatieve stichting die bestaat uit 12 scholen in het primair bijzonder (chr.) onderwijs. Met ruim 300 medewerkers wordt er iedere dag met hart en ziel gewerkt aan het faciliteren van creatief, innovatief en kwalitatief goed onderwijs, voor onze ruim 3000 leerlingen. Verbinding, vertrouwen, vakmanschap, erkende ongelijkheid en eigenaarschap zijn onze kernwaarden. We geven- en krijgen - veel ruimte om onze eigen verantwoordelijkheid te nemen over ons werk. Dat maakt dat we samen gaan voor onderwijs en een organisatie dat morgen nòg beter is dan vandaag! We streven naar toegankelijk en mooi toekomstgericht onderwijs voor Emma & Youssef (alle leerlingen van vandaag en morgen in Hoorn).

 

’Het zijn de wortels die de boom doen groeien’

 

De CEDER is een interconfessionele school. Dat betekent dat wij uitgaan van het gemeenschappelijke geloofsgoed van zowel de Rooms-Katholieke als Protestants-christelijke traditie. Daarnaast geven we in respect voor elkaars eigenheid, aandacht aan de bijzondere accenten uit beide tradities. Wij halen daarvoor inspiratie uit de Bijbelse waarden. Iedereen heeft daarbij zijn eigen beleving en geeft daar op eigen wijze invulling aan. We staan voor: *open communicatie, *veiligheid,

*respect, *vergeving. Meer informatie kijk op: Welkom - Interconfessioneel Kindcentrum de Ceder (cederhoorn.nl)

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Mail je motivatiebrief met cv naar: vacature@stichtingpenta.nl. We maken dan snel een afspraak om kennis te maken!

 

Meer informatie?

Voor nadere inlichtingen over de vacature kan contact worden opgenomen met Gonny van Zelm, schoolleider van De Ceder op 0229-272 342 of via gonny.van.zelm@stichtingpenta.nl.

Ceder-LK-4-5-en-5-6-_1_ Ceder-LK-4-5-en-5-6-_1_

Reacties
Reactie: (Lian Riepma)
14-9-2021, 21:33
Goedenavond, kunt u mij vertellen vanaf welke datum de vacatures voor groep 4/5 en groep 5/6 zijn? Met vriendelijke groet, Lian.