Zomer in Hoorn

ZOMER IN HOORN, DOE MEE!

EXTRA!! ZOMER IN HOORN!! (2020) Inschrijving mogelijk vanaf donderdag 18 juni om 17.00 uur !

In 2020 geen Zomerspelen zoals je gewend bent, maar toch is er de hele zomer genoeg te doen voor kinderen! Stichting Netwerk, de Blauwe Schuit en Team Sport van de gemeente Hoorn hebben de handen ineen geslagen voor een zomer lang sportieve en creatieve activiteiten. Voor 4 tm 18 jarige !

Het overzicht van alle activiteiten kun je vinden op www.sportencultuurhoorn.nl. Ook kun je voor meer informatie bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 25 22 00 of stuur een email naar teamsport@hoorn.nl voor info over de sportactiviteiten of een email naar s.strijker@netwerkhoorn.nl voor info over de culturele activiteiten. Inschrijven kan via de website www.sportencultuurhoorn.nl. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas, Zomerspelen of Cultuurweken kunnen dit account gebruiken. 

Activiteiten ’inschrijven via’ 

Veel sportverenigingen in Hoorn bieden zelf ook leuke activiteiten voor kinderen deze zomer. Zij organiseren deze activiteiten zelf, zonder tussenkomst van Stichting Netwerk of Team Sport. Aanmelden gaat ook via de verenigingen. Deze activiteiten kun je bekijken op www.sportencultuurhoorn.nl. Er staat dan alleen ’inschrijven via’, zodat je naar een link gaat met info voor aanmelding bij de sportvereniging zelf.

Bij een aantal culturele activiteiten wordt je doorverwezen naar een website om je in te schrijven.

Bij alle activiteiten volgen wij de regels omtrent Corona. Zie onderstaande link:

https://hoorn.nl/Maatregelen-corona-gemeente-Hoorn

 

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Stefanie Strijker
Sociaal Werker

Zomer in Hoorn - Logo rond Zomer in Hoorn - Logo rond
Zomer in Hoorn - Flyer 2020 Voorkant JPG Zomer in Hoorn - Flyer 2020 Voorkant JPG
Zomer in Hoorn - Flyer 2020 Achterkant JPG Zomer in Hoorn - Flyer 2020 Achterkant JPG