Doe mee met de online pinksterviering op 28 mei

Het nieuwe normaal is voor veel scholen nog even wennen. Klassen die worden opgesplitst, flexibele inzet van leerkrachten en vele andere praktische uitdagingen vragen de nodige aandacht. Daarom hebben Verus en Kwintessens een hoopvolle online pinksterviering voor leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs ontwikkeld in deze verwarrende tijd.

Live online vieringen voor PO en VO
Na de succesvolle paasvieringen voor primair en voortgezet onderwijs, die op Witte Donderdag in totaal door zo’n 290.000 kijkers werden bekeken, organiseren we voor Pinksteren opnieuw online vieringen:

Om 09.30 uur wordt een online viering voor leerlingen uit groep 1 t/m 6 uitgezonden.

Voor leerlingen uit groep 7, 8 en het voortgezet onderwijs is om 10.30 uur een live viering te bekijken.

De vieringen duren elk 20 minuten en worden gepresenteerd door Elbert Smelt (Topdoks, De smerige quiz) en Rinke Verkerk (journalist, presentator).

Om de technische uitdagingen te voorkomen, die er waren tijdens de online paasviering, zijn de vieringen nu te volgen via start.verus.nl en youtube.com/veruswoerden.

Ook achteraf beschikbaar
Na de live uitzendingen zijn de vieringen direct als video beschikbaar en daarmee in te zetten op een tijdstip dat past binnen het eigen lesprogramma. Scholen hebben zo de keuze om leerlingen al dan niet live te laten participeren in deze online vieringen.

Bekijk de volledige inhoud van de PO- en VO-pinksterviering (handleiding).

Wij wensen jullie een fijne pinksterviering toe, want hopen doe je samen!
 

 

Online Pinksterviering Online Pinksterviering