Uitnodiging 18 oktober 12.15

"Op de Ceder gaan wij voor goud!"

Beste ouders, verzorgers,

 

De afgelopen weken zijn we op de Ceder bezig geweest met de eerste gouden weken van het schooljaar. Deze eerste weken na de zomervakantie vinden wij voor de groepsvorming heel belangrijk. Een fijne groep en een prettige sfeer zijn van groot belang voor de ontwikkeling van het kind en je veilig voelen op school. We gebruiken hiervoor onder andere de lessen uit Leefstijl. We hebben deze weken ”Op de Ceder gaan we voor goud!” genoemd.

Op vrijdagochtend 18 oktober sluiten we het thema met de hele school af. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Wij verwachten alle ouders en kinderen om 12.15 in de aula van de school. U kunt alleen naar binnen via de hoofdingang. Alle kinderen zingen samen het Cederlied. Na het zingen gaan de kinderen terug naar de eigen klas om daar met de leerkracht de dag om 12.30 af te sluiten. De ouders kunnen in de tussentijd de tentoonstelling bekijken die we de afgelopen weken in alle klassen hebben samengesteld. Door de gangen en in de aula zullen deze dag portretten hangen aan een gouden lijn van alle kinderen van onze school. Iedere groep heeft hier zijn eigen draai aan gegeven en ook het kinderdagverblijf doet mee. De kinderen bekijken de tentoonstelling deze ochtend op een eerder tijdstip met de leerkracht.

In een eerdere oproep hebben we om ouderhulp gevraagd. Wij hebben slechts één reactie gehad. Bij dezen doen we nogmaals een oproep. Wie kan ons op vrijdag 18 oktober om 8.30 helpen met het ophangen van de portretten? U kunt dit doorgeven door te reageren op dit bericht of dit aan te geven bij Mariska van der Voort (groep 3) of Els Post.

 

We hopen u te zien op vrijdag 18 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van de Ceder.