Nieuwsbrief 24 juni 2019

MR-lid gezocht

Na 9 jaren heeft Ruud v Meulenbroek besloten om te stoppen als MR-lid bij De Ceder. Dat houdt in dat we op zoek zijn een nieuw lid. Hij/zij moet vooral enthousiast zijn om een bijdrage te leveren aan het succes van de school.

Ouders die interesse hebben kunnen zich melden bij de mr via: j.bedeaux@kpnplanet.nl

Doe dit voor de zomervakantie start: 12 juli a.s

Als er meerdere kandidaten zijn, zal er een verkiezing worden uitgeschreven. In de wetenschap dat er volgend schooljaar (2020-2021) weer een vacature zal ontstaan, zijn we blij met de aanmelding van meerdere personen. Lukt je bijdrage niet komend schooljaar, dan wellicht het jaar erop.

 

Wat doet de MR op school?

De medezeggenschapsraad is een wettelijk ingestelde raad. Hierin kunnen ouders en leerkrachten meedenken over het beleid van de school. De mr is een controlerend orgaan. Zij wordt betrokken bij de plannen die het team en directie maken. Per jaar zijn er max. 6 vergaderingen waarbij diverse agendapunten langskomen: financiën. leerlingenaantallen, bezoek van inspectie en teamontwikkeling. Over enkele zaken heeft de mr instemmingsrecht. Denk dan bijv. aan schooltijden en vakantierooster.

De mr brengt zelf ook punten in, die ze besproken wil hebben. Denk aan veiligheid op het schoolplein of continuïteit in de klas.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
MR De Ceder.

 

De laatste keer de deuren sluiten

Op vrijdag 12 julie sluit ik voor de laatste keer de deuren van de Ceder. Een school die ik met enorm veel passie en bevlogenheid heb gevormd. Niet alleen, samen met de kinderen, u als ouders en natuurlijk alle collega’s. Samen hebben we in korte tijd de Ceder uit doen groeien van een school tot een plek voor onderwijs en opvang van 0-12 jarigen. Daar ben ik trots op!

Ik dank u voor het vertrouwen in ons handelen, onze opvang en ons onderwijs. Ik weet dat met de nieuwe schoolleider en het sterke team van de Ceder de goede ontwikkelingen voortgezet gaan worden. Klaar voor de toekomst!

Met veel plezier heb ik mijn werk hier op deze plek gedaan. Een waardevolle herinnering, die ik een warm hart zal blijven toedragen. 

Ik wens u allen alle goeds voor de toekomst! Tot ziens!

Sylvia Woudstra

 

mr mr

Reacties
Reactie: (familie Wijnaldum, Rotterdam)
6-7-2019, 17:04
Beste Sylvia Woudstra De Ceder Hoorn gaat een hele goede directrice missen. Wij wensen u,vanuit the innercity van Rotterdam een fijne tijd op uw nieuwe school. Special hug van Avalon en Matthew. Bless.