Nieuwsbrief 4 maart

ingevoerd op 04-03-2019

UITSLAG TEVREDENHEIDSONDERZOEK COMMUNICATIE

Voor de vakantie is er een tevredenheidsonderzoek over communicatie uit gegaan naar alle ouders. We willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om deze vragenlijst in te vullen. Voor ons is dit waardevol en er zijn zeker verbeterpunten naar voren gekomen.

U blijkt tevreden over de volgende punten:

- De ouder/kind-gesprekken zijn zinvol
- De rapportbesprekingen zijn zinvol
- De leraar heeft goed zicht op de vorderingen van mijn zoon/dochter
- De leraar houdt goed rekening met wat mijn zoon/dochter wel of niet kan

Minder tevreden bent u over de volgende punten
- De school informeert mij over de toetsresultaten van mijn zoon/dochter
- De school informeert ouders goed over (extra) begeleiding van hun kind.

Met deze punten gaat het team aan de slag! We zullen in gesprek gaan en een plan van aanpak maken.

 

BETALING OUDERBIJDRAGE

Heeft u de ouderbijdrage voor dit schooljaar nog niet betaald? U ontvangt deze week een reminder met daarop de gegevens. 

 

SYLVIA WOUDSTRA STOPT WERKZAAMHEDEN OP CEDER

Sinds 2007 werk ik als schoolleider in de Kersenboogerd. Eerst als directeur van de Hoeksteen, vervolgens als directeur van de Hoeksteen en Duiventil samen. Deze 2 scholen samenvoegen en een nieuw begin maken van basisschool De Ceder, heb ik met veel plezier gedaan. Niet alleen, maar samen met ouders, team, en kinderen hebben we in een paar jaar tijd een sterke basis kunnen leggen voor een school waar inmiddels alles te vinden is voor kinderen van 0-12 jaar. Een IKC waar samenwerking met SKH en Netwerk vanzelfsprekend is. 

Met trots kijk ik naar de school die er nu staat, naar de kinderen die zich hier thuis voelen,  naar het team dat iedere dag het beste uit de kinderen wil halen en naar het vertouwen van ouders in ons handelen.

Nu is het voor mij tijd voor een volgende stap. Met de zomervakantie stop ik met mijn werkzaamheden op de Ceder. Na de zomervakantie blijf ik mijn werkzaamheden aan de Roald Dahlschool voortzetten en ga ik de overige dagen als interim-directeur aan het werk.

Het team, de MR en de bestuurder zijn hier al langer van op de hoogte. Zij voeren het gesprek over mijn opvolging. 

Komende maanden rond ik mijn werkzaamheden af, zorg ik ervoor dat het nieuwe schooljaar is voorbereid en draag ik alles zo goed mogelijk over. Naar wie? Dat is nog niet bekend. 

 

VRIJdag 15 maart IN WIJKCENTRUM KERSENBOOGERD

Op 15 maart a.s. is er een landelijke onderwijsstaking. Stichting Netwerk, team wijkcentrum Kersenboogerd, organiseert een VRIJdag voor alle kinderen uit deze wijk.

Er is een uitgebreid programma voor kleuters, onder- en bovenbouw kinderen met o.a. theater, dans, techniek, muziek, koken en creatieve activiteiten.

De VRIJdag is van 8.15 – 14.30 uur. Kosten voor deze dag zijn € 5,00 per kind. Locatie wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1.

Opgeven voor deze VRIJdag kan tot 9 maart a.s. via www.netwerkhoorn.nl

Betalen met een cultuurstrippenkaart via de receptie van Wijkcentrum Kersenboogerd.

Voor informatie en eventuele vragen kunt u bellen met wijkcentrum Kersenboogerd, tel. 0229-219966.

VRIJdag VRIJdag