Nieuwsbrief 7 januari

ingevoerd op 07-01-2019

GELUKKIG 2019!

 

OLIEBOLLEN

De kinderen werden vanochtend getrakeerd op versgebakken oliebollen! Heerlijk smikkelen op de eerste schooldag van 2019. Bedankt bakkers voor dit lekkers!

 

LEEFSTIJL “KEN JIJ DAT GEVOEL?”

Het thema waar we tot de kerstvakantie met Leefstijl in de klas mee werkten, ging over Communicatie. Vanaf 7 januari hebben we het over het thema: “Ken je dat gevoel?” In de klassen wordt er gepraat over gevoelens als boosheid, angst, blijdschap en verdriet.

 

Het is belangrijk dat kinderen gevoelens leren herkennen en begrijpen bij zichzelf en bij anderen. Ook is het belangrijk dat ze leren vertellen hoe ze zich voelen en welke woorden ze hiervoor kunnen gebruiken. In de klas gaan we hierover met elkaar praten, opdrachten maken, toneelstukjes en spelletjes doen.

 

Op het bord, bij het Leefstijllokaal (het lokaal rechts naast het podium in de aula) ziet u met welk thema wij op school bezig zijn. Of natuurlijk op onze site! Op de pagina van de groep van uw kind. klik hier (https://www.cederhoorn.nl/pg-31847-7-123095/pagina/onze_groepen.html) Hier vindt u uitgebreide informatie over het nieuwe thema, boekentips en leuke thuisopdrachten.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind of bij Mariska van der Voort (leefstijlcoördinator en leerkracht groep 4)

 

PARKEREN

Ter herinnering de plekken waar u kunt parkeren op de foto bij deze nieuwsbrief.

 

 

parkeeroverzicht parkeeroverzicht