Nieuwsbrief 10 december

ingevoerd op 10-12-2018

WECYCLE

Misschien is het u al opgevallen: de verzameldozen voor de oude apparaten zijn opgehaald. Ruim 100 apparaten heeft u met elkaar ingezameld! Binnenkort ontvangt de school hier een mooi boekenpakket voor.

Dat de dozen weg zijn wil niet zeggen dat u geen apparaten meer kunt inleveren. Dit gaat gewoon door. Dus heeft u oude en/of kapotte apparaten die in een grote boodschappentas passen, lever ze  dan in. Denkt u hierbij ook aan de kerstverlichting. Maar ook speelgoed of apparaten op batterijen, opladers, en ook oordopjes kunt u inleveren. Twijfelt u of u een apparaat heeft wat u kunt inleveren, vraag het dan even na bij Els Post  els.post@stichtingpenta.nl

 

LEGE CARTRIDGES & OUDE MOBIELTJES

Vanaf deze week kunt u ook lege cartridges en oude en/of kapotte mobieltjes inleveren op school. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting de Opkikker.

Deze stichting organiseert ”opkikker”dagen voor gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig en ernstig ziek is. Deze stichting ontvangt geen subsidie, maar moet het hebben van donaties en opbrengsten van verschillende acties, waaronder de inzameling van mobieltjes en cartridges.

Doet u ook mee?

U steunt hiermee een goed doel, maar het is ook goed voor het milieu!

 

LAATSTE DAG SYLVIA PESCH

In de maand januari helpt Sylvia ons nog bij de overbrugging naar de nieuwe vakdocent bewegingsonderwijs die op 1 februari begint. Sylvia gaat op de vrijdagen nog les geven. Haar laatste dag valt dus niet voor de kerstvakantie, maar daarna op 25 januari. 

 

LAATSTE DAG BERTY

Vrijdag 21 december is de laatste officiele werkdag van Berty. Na de kerstvakantie zal zij nog een aantal keer komen om de nieuwe intern begeleider Jessica in te werken.