Nieuwsbrief 3 december

ingevoerd op 03-12-2018

SINTERKLAAS

Woensdag 5 december is het dan zover. Sinterklaas komt bij ons op school.

Misschien heeft u het al gehoord van uw kind(eren), maar de pieten hadden een lekke band. Zij dachten eerst aan een pepernootje, maar het lukte niet om de band te repareren. Hopelijk is dat met hulp van de kinderen van groep 6 wel gelukt. Het is dus nog even afwachten hoe de Sint en de Pieten naar school toe komen.

Wij ontvangen Sinterklaas buiten. Om 8.20 uur zoekt u samen met uw kind de leerkracht op. Natuurlijk ben u  ook van harte welkom om Sint te ontvangen. Maar als u niet kunt blijven, blijft uw kind bij de leerkracht staan. Als alles goed gaat, komt Sinterklaas rond 8.30 uur bij school aan. Daarna gaan alle kinderen ( zonder ouders ) naar binnen, waar Sinterklaas officieel wordt ontvangen.

Alle kinderen krijgen een lekker tussendoortje en wat drinken. De kinderen van groep 5 t/m 8 hoeven woensdag alleen een lunch mee naar school.

De weersverwachting is ( nu ) nog goed. Maar mocht dit nog veranderen, en het wordt heel slecht weer, mag u uw kind gewoon vanaf 8.20 uur naar de klas brengen.

Wij hebben er nu al heel veel zin in!

De Sint Commissie

 

LESSEN BEWEGINGSONDERWIJS

Onze nieuwe vakdocent start vanaf 1 februari. Omdat zij ook een baan heeft op een andere school, verschuiven de gymlessen van de donderdag naar de maandag. Heeft uw kind nu dus op donderdag gym, dan verschuift dat vanaf 1 februari naar de maandag. 

 

NIEUWE WEBSITE

Deze week gaan we over naar de nieuwe website. Deze blijft onder dezelfde naam bereikbaar www.cederhoorn.nl. Op de website is er naast onderwijs ook plek voor de diverse andere activiteiten die wij aanbieden. 

Mist u nog iets op de site? Laat het ons dan weten!