Nieuwsbrief 18 september

ingevoerd op 26-11-2018

UITNODIGING AFSLUITING “SAMEN ZIJN WIJ OP DE CEDER”

Op vrijdag 19 oktober a.s. om 12.15 uur sluiten wij het thema van Leefstijl “Samen zijn wij op de Ceder” gezamenlijk af in de aula met alle kinderen van De Ceder. Alle ouders en verzorgers worden hiervoor uitgenodigd. U kunt de aula op dat moment alleen binnenkomen via de hoofdingang.  De invulling van de afsluiting is kort, maar blijft nog even geheim. Zet u deze datum alvast in uw agenda? Op deze vrijdag voor de herfstvakantie sluit de school om 12.30.

 

NIEUWE BAAN VOOR BERTY VERWOERD

Met ingang van 1 oktober aanstaande is Berty Verwoerd minder frequent aanwezig op school.

Berty heeft een baan aanvaard in Amstelveen. Zij gaat daar nieuwkomers koppelen aan de best passende vorm van onderwijs. Vanaf 1 oktober gaat zij daarom haar werkzaamheden aan de Ceder afbouwen. Zij is dan de maandag en donderdag op school aanwezig. Wij zijn op zoek naar een ervaren intern begeleider die haar werkzaamheden kan overnemen. Als we die gevonden hebben kan Berty haar werkzaamheden overdragen.

 

WEEK VAN DE PAUZEHAP

Volgende week heeft groep 5 t/m 8 een speciale week, de week van de pauzehap. Tijdens deze week ervaren kinderen hoe lekker en leuk het is om te kiezen voor een gezond tussendoortje. Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september krijgt uw kind een verantwoorde pauzehap aangeboden. U hoeft uw kind die dag dus geen 10-uurtje mee te geven.